La XII Pujada a Les Ventoses torna amb força els dies 8 i 9 de novembre

Publicat per toni el

Després de dos anys d’absència, la XII Pujada a Les Ventoses torna a la carretera TP-2442 els dies 8 i 9 de novembre, organitzada per l’Escuderia Penedès Competició. Aquesta cursa, molt esperada pels aficionats al motor, és puntuable per als Campionats i Copes de Catalunya de Muntanya, així com per la Challenge de Muntanya Lluís Costa 2024, i tanca el calendari de la temporada.

La prova, que compta amb un recorregut de 6,7 km, és una de les pujades més llargues i tècniques del campionat, i posarà a prova els millors pilots amb un traçat ràpid i exigent. El cap de setmana començarà el dia 8 de novembre amb les verificacions tècniques, mentre que el dia 9 es disputarà la cursa, on es decidiran les primeres posicions de moltes categories.

L’afició del motor està impacient per aquesta tornada, ja que la Pujada a Les Ventoses és coneguda per l’emoció i espectacularitat del seu traçat, així com per l’ambient únic que es crea al voltant de la competició. La cursa promet ser un esdeveniment decisiu per a molts pilots, que lluitaran per obtenir els millors resultats en aquesta última prova del campionat.

Tot està a punt per a un cap de setmana ple d’adrenalina i emoció, que sens dubte deixarà un gran record tant per als participants com per als aficionats.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *